Vlog: Opening Blend Bar In de Markthal
Vlak voordat ik naar Valencia afreisde, ging ik nog even langs de Markthal in Rotterdam! Hier opende de eerste Olie Blend Bar ter wereld haar deuren. Master Blender Leendert Wesdorp overhandigde de eerste olieblend van zonnebloem-, koolzaad-, lijnzaad en olijfolie met citroen aan 2 sterren chef Fred Mustert van Restaurant Fred. Daarna ging ik zelf aan de slag en maakte ik een enorme blunder. Niewsgierig?, bekijk dan mijn vlog.
Klik hier als je de video niet kunt zien en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal.
De Olie Blend Bar is tot en met 7 juni te bezoeken in de Markthal, daarna gaat de bar op tournee door heel Europa.
Maak een GRATIS account aan op Uit Paulines Keuken en geniet van vele extra’s:
- Sla je favoriete recepten op en organiseer ze op je persoonlijke borden;
- Voeg notitie’s toe aan je bewaarde recepten;
- Stel je eigen weekmenu’s samen, afgesteld op jouw smaak;
- Vul je profiel aan met persoonlijke gegevens om content te bekijken die speciaal voor jou is geselecteerd.