Redactie
Redactie Dessertrecepten 3 jan 2012
Leestijd: 1 minuut

Citroencupcakes

Citroencupcakes zijn lekker frisse cakejes die je naar hartelust kunt versieren. Yum!

Verwarm je oven voor op 160 graden. Meng de boter met de suiker en het citroenrasp. Doe eieren erbij en meng tot een glad beslag. Voeg eerst het amandelmeel toe en daarna ook het zelfrijzend bakmeel. Meng alle ingrediënten goed door elkaar. Vul de cakevormpjes voor drievierde met het deeg en bak in 20 minuten lichtbruin.

Laat de cakejes afkoelen op een rooster en meng intussen het citroensap en de gezeefde poedersuiker tot een glad papje. Voeg eventueel nog iets meer suiker of sap toe om de gewenste consistentie te krijgen.

Bestrijk de cakejes met het glazuur en decoreer eventueel met nog wat extra citroenrasp.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.