Bami met garnalen

Bami met garnalen

Smulweb imageSmulweb

Bami met garnalen, bereid in een wok met knoflook, ham en groenten zoals prei, ui en paprika. Het geheel wordt op smaak gebracht met zoute en zoete ketjap en geserveerd met noedels en garnalen.

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Bami met garnalen op tafel.

  1. Kook de mie in 10-15 minuten gaar en laat het goed uitlekken.
  2. Pel de teentjes knoflook en snijd ze in kleine stukjes. Snijd plakken ham in blokjes.
  3. Verhit de olie in een wok en bak hierin de hamblokjes met knoflook gedurende 2 minuten.
  4. Schep de groenten erbij en roerbak het geheel 3 minuten met de hamblokjes.
  5. Voeg de twee soorten ketjap toe en bak al omscheppend nog 3 minuten.
  6. Schep de mie en de garnalen door het gerecht en warm alles goed door.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Noedels Bami