Snijbiet soep

Snijbiet soep

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijke en romige soep met snijbiet, ui en bouillon. Geserveerd met een flinke scheut room en gegarneerd met verse kruiden. Perfect voor een lichte maaltijd of als voorgerecht.

10 min bereiden

soep

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Snijbiet soep op tafel.

  1. Snipper de ui en was de snijbiet bladeren. Slinger ze droog.
  2. Bak de gesnipperde ui in een pan. Voeg de snijbiet toe tot deze is geslonken en voeg dan de rest van de groente toe. Stoof de groente ca. 2 minuten.
  3. Voeg de bouillon toe. Maak glad met de staafmixer en voeg een flinke scheut room toe. Laat nog 1 minuutje koken.
  4. Serveer de soep.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Soep