Vietnamese rolletjes

Vietnamese rolletjes

Smulweb imageSmulweb

Verse Vietnamese rolletjes gevuld met gestoomde garnalen, slierten komkommer, wortel en papaya. Op smaak gebracht met heerlijke verse kruiden en geserveerd met een kruidige dipsaus van vissaus, rietsuiker en azijn.

15 min bereiden

borrel

8 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 papino
  • 2 Rode peper

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Vietnamese rolletjes op tafel.

  1. Maak de garnalen schoon en was ze. Stoom ze in 5 minuten gaar en laat ze afkoelen.
  2. Week de rijstnoedels en rijstvellen volgens de instructies op de verpakking. Schil en snijd ondertussen de komkommer in slierten, maak de wortels en papaya schoon en snijd ze in reepjes.
  3. Leg de stukjes garnaal, komkommer, wortel, papaya en kruiden in het midden van een rijstvel. Vouw de hoeken naar binnen en rol op.
  4. Snijd de specerijen fijn en meng ze in een sauskommetje met de vissaus, rietsuiker en azijn.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kruiden Sauzen