Mexicaanse kabeljauw uit de oven

Mexicaanse kabeljauw uit de oven

Smulweb imageSmulweb

De hemelse Mexicaanse kabeljauw, met broccoli, tomaat, tortillachips en geraspte kaas. Met een vleugje sinaasappel en kruiden, is het perfect in elke hap. Zorg dat je genoeg stokbrood hebt!

45 min bereiden

tussendoortje

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 2 tl Mexicaanse kruiden

Bereidingswijze

Zet in 10 stappen deze heerlijke Mexicaanse kabeljauw uit de oven op tafel.

  1. Zorg dat de kabeljauwfilet ontdooid is.
  2. Verwarm de oven voor op 200 °C.
  3. Kook de broccoli in 4-6 minuten beetgaar.
  4. Rasp de sinaasappel.
  5. Meng de olijfolie met de sinaasappelrasp, Mexicaanse kruiden en oregano en wrijf de kabeljauw hiermee in.
  6. Leg de kabeljauwfilet in een lage ovenschaal.
  7. Leg de broccoliroosjes eromheen.
  8. Leg de plakjes tomaat op de vis en strooi de tortillachips en geraspte kaas erover.
  9. Bak de visschotel in de oven in 25 minuten knapperig bruin en gaar.
  10. Serveer de kabeljauwschotel met stokbrood.
eet smakelijk