Visschotel met kabeljauw en tonijn

Visschotel met kabeljauw en tonijn

Smulweb imageSmulweb

Een smaakvolle visschotel met kabeljauw en tonijn. Gestrooid met brood, kaas en kruiden. Heerlijk en supergemakkelijk te maken!

25 min bereiden

hoofdgerecht

1 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Visschotel met kabeljauw en tonijn op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Vermeng de tonijn op olie met de kappertjes, peper, kruiden en de 2 teentjes knoflook (in kleine stukjes), eventueel het blikje ansjovis toevoegen.
  3. Scheur de boterhammen in stukken, vermeng ze met olijfolie en 1 in stukjes gesneden knoflook. Hussel goed door elkaar.
  4. Verdeel de vis in een ovenschotel, leg daarop de tomaten, wat peper, het tonijnmengsel en strooi daar het brood overheen. Besprenkel eventueel nog wat olijfolie over.
  5. Strooi de kaas eroverheen en zet de schotel in een voorverwarmde oven van 200 graden. Bak ongeveer 20 minuten.
eet smakelijk