Asperges met ham bacon en een heerlijke hollandaise saus

Asperges met ham bacon en een heerlijke hollandaise saus

Smulweb imageSmulweb

Asperges met ham, bacon en een heerlijke Hollandaisesaus. Serveer deze smaakvolle asperges met een garnituur van hardgekookte eieren en warme bacon. Top het geheel af met een rijke Hollandaisesaus voor een heerlijke smaaksensatie.

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 8 stappen deze heerlijke Asperges met ham bacon en een heerlijke hollandaise saus op tafel.

  1. Maak Hollandaise-saus en houd deze warm in thermoskan.
  2. Was de asperges en snijd de houtige uiteinden eraf. Schil de asperges goed.
  3. Kook de asperges beetgaar in water met een schepje suiker en een klontje boter.
  4. Bak de baconplakken knapperig in een droge koekenpan.
  5. Laat de asperges goed uitlekken en leg ze op een schaal.
  6. Pel de eieren en hak ze fijn.
  7. Garneer de asperges met hardgekookte eieren, hamsoorten en bacon.
  8. Serveer met de warme Hollandaise-saus.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Sauzen Asperges Asperges met ham