Verrukkelijke cannelloni met groene asperges ham mozzarella en kaas

Verrukkelijke cannelloni met groene asperges ham mozzarella en kaas

Smulweb imageSmulweb

Verrukkelijke cannelloni met groene asperges, ham, mozzarella en kaas. Maak de roomkaas saus met aspergenat, citroensap en slagroom. Rol de lasagnebladen op met ham, kaas, fijngesneden basilicum en asperges. Bak deze in 30 tot 35 minuten in de oven. Heerlijk!

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 el Basilicum vers
  • 125 g Buffelmozzarella

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Verrukkelijke cannelloni met groene asperges ham mozzarella en kaas op tafel.

  1. Snijd het onderste groene harde stuk van de asperges af. Kook de asperges beetgaar in water met suiker. Laat ze uitlekken en vang het aspergewater op.
  2. Snijd de mozzarella in plakken.
  3. Roer de roomkaas los met 4 eetlepels aspergenat, eidooiers, slagroom en citroensap.
  4. Doe een laagje saus onderin de ovenschaal en verwarm de oven voor op 200 graden.
  5. Leg op elk lasagneblad een plakje ham en kaas, fijngesneden basilicum en 3 uitgelekte asperges. Rol de lasagnebladen op en leg ze in de ovenschaal.
  6. Giet de rest van de saus over de cannelloni en leg op elke cannelloni een plakje buffelmozzarella. Bestrooi met geraspte kaas.
  7. Bak de cannelloni in het midden van de oven gedurende 30-35 minuten.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Asperges Groene asperges