Kabeljauw tandoori masala

Kabeljauw tandoori masala

Smulweb imageSmulweb

Kabeljauw tandoori masala met broccoli. De vis wordt gemarineerd in een mengsel van garam masala, yoghurt en olijfolie met als resultaat een smaaksensatie om je vingers bij af te likken! Gepofte broccoli en tandoori in één pakketje gegaard. Ideaal voor op de camping of in de oven.

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Kabeljauw tandoori masala op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 210 graden.
  2. Meng de garam masala, yoghurt, 4 eetl olijfolie en wat zout en peper. Wentel de vis in dit mengsel en dek af met vershoudfolie. Laat minstens 30 minuten in de koelkast marineren.
  3. Snijd de broccoli in roosjes. Kook deze in 5 minuten gaar en giet af.
  4. Knip 4 rechthoeken uit bakpapier en bestrijk ze met olijfolie. Verdeel de broccoli over de vellen bakpapier, leg de vis op de broccoli en schep de saus erover.
  5. Vouw de pakketjes dicht en leg ze op een bakplaat in de voorverwarmde oven. Bak de pakketjes in 15 tot 18 minuten gaar.
eet smakelijk