Pasta met asperges ham en gorgonzola

Pasta met asperges ham en gorgonzola

Smulweb imageSmulweb

Pasta met asperges ham en gorgonzola waar je het water van de asperges gebruikt voor het koken van de pasta. Met ham, gorgonzola, en pecorino-kaas. Heerlijk en snel klaar!

15 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 2 el Basilicum

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Pasta met asperges ham en gorgonzola op tafel.

  1. Breng een grote pan water aan de kook met zout en een klontje boter of scheutje olijfolie. Voeg het aspergenat toe aan het water.
  2. Laat de asperges goed uitlekken en snijd ze in grove stukken. Zet apart.
  3. Snijd de ham in reepjes en de gorgonzola-roomkaas in blokjes.
  4. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat de pasta goed uitlekken en doe deze terug in de pan.
  5. Roer alle ingrediënten - behalve de Pecorino-kaas - door elkaar.
  6. Serveer de pasta op borden en strooi de Pecorino-kaas eroverheen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta Groente Vlees Kaas Asperges