Bavette met scampi tomaat en citroen

Bavette met scampi tomaat en citroen

Smulweb imageSmulweb

Sappige bavette met scampi, tomaat, citroen en dragon, een echte Zuid-Franse smaaksensatie! Voeg daar pasta aan toe en je hebt al snel een zonnig en vrolijk pastagerecht dat ideaal is voor een zonnige dag. Gegarandeerd succes!

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Bavette met scampi tomaat en citroen op tafel.

  1. Pel de scampi`s en verwijder het darmkanaal.
  2. Kerf de tomaten met scherp mesje kruislings in en blancheer 30 seconden in kokend water. Ontvel en ontpit ze en snijd het vruchtvlees in reepjes.
  3. Pel knoflook en pers ze uit. Fruit de knoflook in een pan met olie. Voeg de scampi`s toe en blus af met de witte wijn. Voeg de tomaten toe, kruid ze met zout en laat ze 5 minuten stoven met deksel op de pan.
  4. Hak de blaadjes dragon fijn, rasp de gewassen citroenschil en voeg deze en de dragon toe.
  5. Kook de pasta al dente in gezouten water en giet af. Voeg de pasta met wat kookvocht toe aan de saus.
  6. Druppel er olijfolie over, voeg versgemalen peper toe en voeg verse kervel toe.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Fruit Citroen