Zalmsalade

Zalmsalade

Smulweb imageSmulweb

Een zalmsalade gevuld met heerlijke ingrediënten: zalm, maïs, kappertjes, en appel. Voor extra smaak bestrooi de zalmsalade met ei, tomaat, peterselie, augurk, komkommer en maïs.

25 min bereiden

hoofdgerecht

9 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 20 g Zalmsalade
  • 125 g Zure room

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Zalmsalade op tafel.

  1. Kook de eieren hard, laat ze schrikken en laat ze afkoelen en pel ze. Giet het blikje zalm af en verwijder graatjes en vel.
  2. Giet de maïs af en snijd de appel in kleine stukjes.
  3. In een kom: meng de zalmsalade met zalm, maïs (3 eetlepels achterhouden voor garnering), appel, kappertjes en mayonaise. Roer alles goed door elkaar en doe in een schaal.
  4. Bestrijk de zalmsalade met zure room en garneer met partjes ei, tomaten, peterselie, augurk, komkommer, maïs etc.
  5. Eet smakelijk!
eet smakelijk

Meer zoals dit

Salade Zalmsalade