Broccoli quiche

Broccoli quiche

Smulweb imageSmulweb

Een hartige quiche met broccoli en spekjes. Roer de eieren los met de Finesse en breng op smaak met zout, peper en nootmuskaat. Bak de quiche goudkleurig en gaar in ca. 30 min.

45 min bereiden

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Broccoli quiche op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 200 C. Laat het bladerdeeg ontdooien.
  2. Kook de broccoliroosjes 4 min. Bak de spekreepjes in Blue Band vloeibaar knapperig. Maak de lente-uitjes schoon en snijd ze in ringetjes.
  3. Giet de broccoli af en spoel er koud water over en laat de roosjes uitlekken. Bekleed de quichevorm met het bladerdeeg en snij evt de randen van het deeg bij. Prik de bodem in met een vork.
  4. Verdeel de broccoli, lente-uitjes en de spekreepjes over de bodem van de vorm. Bestrooi met de helft van de kaas.
  5. Klop de eieren los met de Finesse en breng op smaak met zout, peper en nootmuskaat. Roer de rest van de geraspte kaas erdoor.
  6. Schenk de room over de quiche en zet deze in het midden van de oven. Bak de quiche goudkleurig en gaar in ca. 30 min.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken