Heerlijke hongaarse runder goulash met een twist

Heerlijke hongaarse runder goulash met een twist

Smulweb imageSmulweb

Deze heerlijke Hongaarse runder Goulash met een twist is een aanrader voor wie van stevige en kruidige stoofgerechten houdt. De twist van champignons zorgt ervoor dat het gerecht nog romiger smaakt. Serveer het gerecht met een scheutje room en verse peterselie.

120 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

Bereidingswijze

Zet in 10 stappen deze heerlijke Heerlijke hongaarse runder goulash met een twist op tafel.

  1. Snijd het rundvlees in blokjes.
  2. Doe olijfolie in een hete wok en roerbak de blokjes rundvlees rondom snel bruin. Zo blijven de sappen in het vlees goed bewaard.
  3. Doe het geschroeide vlees over in een grote pan.
  4. Voeg nu de uienringen en de champignons toe met de tomatenpuree en de knoflook en roer goed door elkaar.
  5. Blus af met de bouillon.
  6. Voeg nu de paprikablokjes en de kummel toe en breng het geheel aan de kook.
  7. Laat het lekker op laag vuur nog 2 uur pruttelen.
  8. Breng de goulash verder op smaak met peper en zout.
  9. Voeg voor wat meer glans nog een scheutje room toe.
  10. Serveer met verse peterselie en smullen maar.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Stoofpotje