Omas rundvlees hachee

Omas rundvlees hachee

Smulweb imageSmulweb

Deze oma's rundvlees hachee met ontbijtkoek is een recept voor de liefhebbers. Het lekkerste is als de hachee langzaam op een laag pitje wordt gestoofd. Voeg er op het einde de ontbijtkoek aan toe voor de perfecte smaakbeleving.

60 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(2)

  • 2 Ontbijtkoek

Bereidingswijze

Zet in 8 stappen deze heerlijke Omas rundvlees hachee op tafel.

  1. Snipper de uien.
  2. Smelt de boter en kleur hierin de bloem lichtbruin.
  3. Voeg al roerend de gesnipperde uien toe. Doe dit wel op een laag vuur om aanbranden te voorkomen.
  4. Breng de jus of bouillon met de kruiden aan de kook en voeg dit al roerend toe aan uienmassa.
  5. Laat alles al roerend 5 minuten doorkoken en voeg er de in dobbelsteentjes gesneden vlees bij.
  6. Breng alles weer aan de kook en voeg het kopje azijn toe.
  7. Laat de hachee op een laag pitje 1 uur stoven, roer wel af en toe om, dit om aanbranden te voorkomen.
  8. Voeg er op het laatst de plakjes ontbijtkoek aan de hachee toe en laat de saus hiermee binden.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Stoofpotje