Pittige Indische eieren

Pittige Indische eieren

Smulweb imageSmulweb

Laat je verrassen door dit recept voor pittige Indische eieren. Dit smakelijke gerecht brengt je gelijk naar Indonesië: de kruidigheid is onvergetelijk lekker. Slechts een kwartiertje in de keuken en toch culinair genieten.

15 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 100 g santen

Bereidingswijze

Zet in 3 stappen deze heerlijke Pittige Indische eieren op tafel.

  1. Kook de eieren voor 5 minuten. Laat ze schrikken onder koud water en pel ze. Meng alle specerijen goed door elkaar. Zet een diepe koekenpan of hapjespan op middelhoog vuur met een scheutje olie. Fruit de specerijen kort aan, totdat ze beginnen te geuren.
  2. Voeg een bouillonblokje en water toe. Roer goed door en breng het mengsel aan de kook. Voeg vervolgens de gekookte eieren toe aan de pan en laat ze nog 5 minuten pruttelen.
  3. Voeg de santen en ketjap naar smaak toe en garneer met korianderblaadjes. Geniet van deze pittige Indische eieren.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Ei