- 42 g Walnoten gepeld, ongezouten
Bereidingswijze
Zet in 3 stappen deze heerlijke Quiche met geitenkaas en spek op tafel.
- Verwarm de oven voor op 180 graden. Bekleed een taartvorm met bladerdeeg. Bewaar wat bladerdeeg om over de bovenkant in repen te leggen. Leg 3 plakjes ontbijtspek op de bodem van het bladerdeeg en verkruimel de geitenkaas eroverheen. Hak de walnoten in grove stukken en verdeel tweederde van de walnoten over de bodem. Sprenkel de honing over de geitenkaas en de walnoten en leg hier bovenop de andere plakjes ontbijtspek.
- Klop in een kom de eieren los, doe daarbij de gesneden bosui, 2 eetlepels crème fraîche, een beetje zout en versgemalen peper. Meng dit goed door elkaar.
- Giet het eimengsel over de geitenkaas heen en maak af met de reepjes bladerdeeg. Bestrijk de reepjes met een losgeklopt ei. Strooi hierover nog de overgebleven walnoten. Zet het geheel voor ongeveer 30 minuten in de oven en serveer warm.