Broodje mozzarella parmaham

Broodje mozzarella parmaham

Smulweb imageSmulweb

Een broodje mozzarella parmaham met een lekkere pestodressing, gebakken in de oven en geserveerd met rucola en pijnboompitten. Ideaal voor de lunch of als snel avondeten. Buon appetito!

10 min bereiden

lunch/brunch gerecht

1 personen

voedingswaarde onbekend

(2)

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Broodje mozzarella parmaham op tafel.

  1. Zet de oven op de stand "grill" en laat hem opwarmen.
  2. Snijd de ciabatta open en leg de plakken ham, mozzarella en tomaat in plakjes op het broodje.
  3. Leg de zijde met de ham, mozzarella en tomaat op een bakplaat en zet deze in de oven.
  4. Bak ondertussen de pijnboompitten in een pan zonder olie of boter tot ze licht verkleurd zijn. Leg ze daarna op een keukenpapiertje om af te laten koelen.
  5. Mix de pesto met een scheutje extra vierge olijfolie tot een pestodressing.
  6. Haal de ciabatta uit de oven wanneer de mozzarella licht gesmolten is.
  7. Sprinkel de pestodressing over de mozzarella, maal er wat verse peper over heen, doe wat rucola op het broodje en strooi de pijnboompitten er over heen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kaas Vlees