- 400 g Paddenstoelenmix
Bereidingswijze
Zet in 9 stappen deze heerlijke Kippenragout met paddenstoelen bosuitjes op tafel.
- Maak bouillon van de kippenbouillontabletten, de foelie en gekookt water en kook de kip hierin ongeveer 20-30 minuten op een klein pitje.
- Haal de kip uit de pan en laat deze afkoelen. Snijd de kip daarna in kleine stukjes.
- Maak de paddenstoelen schoon, snijd ze grof en bak ze gedurende 5 tot 10 minuten.
- Smelt de boter in een pan en roer de bloem erdoor.
- Roer dit goed door elkaar en voeg onder goed roeren de bouillon toe.
- Breng de saus op smaak met peper en zout en voeg de wijn toe.
- Klop de eierdooiers los in de room en voeg dit onder goed roeren aan de saus toe.
- Voeg het kippenvlees en de gebakken paddenstoelen toe.
- Voeg op het laatste moment de bosuitjes toe.