Gebakken kabeljauwfilet met spinazie kaas en tomaten

Gebakken kabeljauwfilet met spinazie kaas en tomaten

Smulweb imageSmulweb

Een overheerlijk visgerecht: gebakken kabeljauwfilet omhuld met kaas en verse spinazie, afgetopt met sappige plakjes tomaat. Voeg kruiden en wat paneermeel toe, en laat de oven de rest doen!

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Gebakken kabeljauwfilet met spinazie kaas en tomaten op tafel.

  1. Roerbak de verse spinazie in een wok in een beetje olijfolie. Voeg de knoflook toe en roerbak gaar.
  2. Neem een ovenschaal met wat bakpapier en leg de spinazie erop. Leg er wat plakjes tomaat op en leg er de visfilets bovenop.
  3. Bestrooi met paneermeel, kruiden en wat zout en leg er nog wat plakjes tomaat op. Besprenkel met wat extra olijfolie (niet teveel) en strooi er wat kaas over. Leg hier een paar klontjes boter op (ook niet teveel).
  4. Bak dit in de oven op 180 graden (hetelucht) in 15-20 minuten helemaal gaar totdat de vis bruin en klaar is.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Kaas Spinazie