Kaasburgers

Kaasburgers

Smulweb imageSmulweb

Deze kaasburgers zijn gevuld met geraspte kaas, roomkaas, en paneermeel voor een goede structuur en smaak. Een heerlijk sausje van halvanaise en mosterd maakt het af. Serveer op een meergranenbol en eet smakelijk!

25 min bereiden

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Kaasburgers op tafel.

  1. Meng in een kom de geraspte kaas, roomkaas, 1 ei en 80 g paneermeel tot een egale massa. Breng op smaak met zout en peper en vorm 4 hamburgers.
  2. Kluts de resterende eieren in een kom en strooi paneermeel en bloem op een bord. Wentel de burgers door de bloem, het ei en het paneermeel.
  3. Verhit een ruime scheut olie in een pan en bak de kaasburgers om en om in circa 6 minuten krokant en gaar.
  4. Meng in een kom de halvanaise met de mosterd.
  5. Serveer de burgers op de meergranenbollen en besmeer met het mosterd-mayo sausje.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kaas Kruiden Ei