Tagliatelle met asperges en zalm

Tagliatelle met asperges en zalm

Smulweb imageSmulweb

Tagliatelle met asperges en zalm is een heerlijk gerecht. De asperges worden gekookt en daarna door de MAGGI Saus voor Asperges gemengd. De zacht gegaarde zalm, romige kaas en verse basilicum vormen een smakelijke combinatie!

25 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(2)

  • 250 ml Saus voor asperges

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Tagliatelle met asperges en zalm op tafel.

  1. Schil de asperges en snijd de houtachtige uiteinden eraf. Snijd de asperges in stukjes van 3 cm en kook ze in ruim water met wat zout in 10 minuten beetgaar.
  2. Kook de tagliatelle beetgaar volgens de aanwijzingen.
  3. Giet de asperges af en vang het kookvocht op.
  4. Bereid de MAGGI Saus voor Asperges met 200 ml kookvocht en de boter volgens de aanwijzingen en schep de asperges erdoor.
  5. Schep de pasta op de borden.
  6. Schep de saus met asperges erover en verdeel de zalm, kaas en basilicum erover.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta Groente Asperges Tagliatelle met zalm Asperges met zalm