Hongaarse goulash

Hongaarse goulash

Smulweb imageSmulweb

Hongaarse goulash met mals vlees, winterpeen, paprika en kastanjechampignons. Smaakmakers: rode wijn, tomatenblokjes en goulashkruiden. Laat minimaal 3 uur stoven voor ultieme smaak. Serveer met rijst of aardappels.

120 min bereiden

hoofdgerecht

6 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Hongaarse goulash op tafel.

  1. Snij het vlees in blokjes, zout het licht in en wentel het door de bloem.
  2. Verhit de boter in een grote braadpan en bak hierin het vlees mooi bruin. Voeg de uien toe en bak deze mee tot ze mooi lichtbruin worden.
  3. Schenk langzaam de rode wijn toe en daarna de bouillon.
  4. Voeg de tomatenblokjes en de gesneden winterpeen toe. Voeg daarna de paprikapoeder en de goulashkruiden toe. Laat dit 2 stoven.
  5. Voeg als laatste de kastanjechampignons en de gesneden paprika's toe. Laat dit nog zeker 1 uur stoven.
  6. Controleer of het vlees lekker mals is.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Stoofpotje