Kip-mango wrap

Kip-mango wrap

Smulweb imageSmulweb

Deze verrukkelijke Kip-mango wrap combineert cajunkruiden met knapperige hazelnoten, Mango en pesto voor een pittig-zoete smaak. Dit recept heeft maar een half uurtje bereidingstijd en is gemakkelijk tot rollen in de wraps. Perfect voor een picknick op een mooie dag.

15 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(3)

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Kip-mango wrap op tafel.

  1. Snijd de kipfilets in 4 of 5 stukken en kruid ze met de cajunkruiden. Laat ze een half uur op temperatuur komen en bak ze vervolgens in olijfolie.
  2. Snijd de mango in reepjes.
  3. Verwarm de wraps in een droge koekenpan zodat ze makkelijker rollen.
  4. Besmeer de wraps dun met kruidenkaas en smeer over het midden van iedere wrap een streepje pesto.
  5. Bak de rauwe ham in de pan met nog wat olie.
  6. Leg sla op de wraps en verdeel de kipfilet in reepjes en de mango in de lengte over de wraps. Maak de hazelnoten wat kleiner en verdeel ze over de wraps. Leg twee plakjes gebakken rauwe ham op de wraps en rol ze op met de vouwkant naar beneden.
  7. Laat de wraps nog een minuut of tien liggen zodat ze op perfecte temperatuur zijn om te eten.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Wraps