Lasagne met spinazie en feta

Lasagne met spinazie en feta

Smulweb imageSmulweb

Een frisse en vegetarische variatie op de klassieke lasagne: met spinazie en feta. De romige bechamelsaus en mozzarella maken het gerecht helemaal af. Eetsmakelijk!

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Lasagne met spinazie en feta op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 220 graden. Kook de spinazie in ruim water met zout. Schep de blaadjes eruit en doe ze in een kom met ijskoud water.
  2. Meng in de keukenmachine de ricotta met de dragon, peterselie en knoflook. Breng het geheel op smaak met peper en zout.
  3. Voor de bechamelsaus
  4. smelt de boter in een pan. Voeg hierbij de bloem. Roer vervolgens beetje bij beetje de melk erdoor en blijf roeren tot er een gebonden saus ontstaat. Breng dit op smaak met peper en zout.
  5. Vet een ovenschaal in en vul deze om en om met spinazie, lasagne en bechamelsaus. Eindig met bechamelsaus. Leg hierop in plakken de mozzarella.
  6. Doe dit 20 minuten in de oven.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta