Heerlijke gewokte pittige bami goreng speciaal

Heerlijke gewokte pittige bami goreng speciaal

Smulweb imageSmulweb

Bami goreng speciaal: Roergebakken groenten met ham- of kipfilet, sojasaus en mie maakt dit Indische gerecht helemaal af. Serveer met satésaus en smullen maar!

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

Bereidingswijze

Zet in 8 stappen deze heerlijke Heerlijke gewokte pittige bami goreng speciaal op tafel.

  1. Snij alle groente voor.
  2. Kook de mie nestjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Koel ze terug met koud water (dan kleeft de bami niet).
  3. Doe wokolie in een wok, laat heet worden. Wok de blokjes hamlap (kipfilet kan ook prima) bruin.
  4. Wok daarna de groente knapperig en voeg de gekookte koude mie toe.
  5. Voeg er de specerijen bij en wok het hoog 2 minuten op smaak en flink warm.
  6. Roerbak er tenslotte de sojasaus doorheen.
  7. Maak een beetje satésaus en serveer dat erbij.
  8. Smullen maar. Iedereen kan dit makkelijk zelf maken, het is echt niet moeilijk.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Noedels Bami goreng