Heerlijke indonesische sate ajam en sate babi

Heerlijke indonesische sate ajam en sate babi

Smulweb imageSmulweb

Heerlijke Indonesische sate ajam en sate babi van de barbecue. Het vlees wordt gemarineerd met verschillende specerijen en daarna gegrild aan prikkers. Serveer met een zelfgemaakte pindasaus.

25 min bereiden

4 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Heerlijke indonesische sate ajam en sate babi op tafel.

  1. Zet de specerijen klaar en meng ze goed.
  2. Mariner saté, snijd kipfilet/hamlappen in brokken van 2 cm en leg ze in de marinade. Laat het vlees één nacht in de koelkast overnachten.
  3. Rijg het vlees daarna aan spiesen/satéprikkers en grill ze op de barbecue. Week houten satéprikkers voor in koud water zodat ze niet verbranden.
  4. Houd de saté warm en serveer met lekkere verse satésaus.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Gevogelte