Venkelovenschotel met kalfsgehakt en ardennerham

Venkelovenschotel met kalfsgehakt en ardennerham

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijke ovenschotel met kalfsgehakt, ardennerham en laagjes puree en venkel. Geserveerd met goudbruine kaaskorst. Perfect voor een gezellige avond vol smaak!

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Venkelovenschotel met kalfsgehakt en ardennerham op tafel.

  1. Verhit de olijfolie in een braadpan.
  2. Rul het gekruid gehakt.
  3. Verwarm de oven voor op 180°C.
  4. Vet een ovenschotel in met een beetje boter en maak laagjes met de puree, ardennerham, venkel en het gekruid gehakt. Zorg ervoor dat je eindigt met een laagje puree op smaak gebracht met zout en peper.
  5. Strooi de kaas erover.
  6. Bak de schotel in ongeveer 30 à 35 minuten goudbruin.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Sauzen Vlees Ovenschotel Kruiden