Mango avocado ijs

Mango avocado ijs

Smulweb imageSmulweb

Met dit heerlijke mango avocado ijs heb je een verrassend toetje op tafel. De combinatie van mango, avocado en kokosmelk geeft het ijs een tropisch tintje. Bij geen ijsmachine? Voeg een scheutje wodka toe om te voorkomen dat het mengsel bevriest tot een grote ijsklomp.

10 min bereiden

dessert

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Mango avocado ijs op tafel.

  1. Schil en ontpit de mango en de avocado en snijd deze in grove stukken.
  2. Doe de mango, de avocado, het limoensap en de kokosmelk in de blender en laat een aantal minuten draaien tot je een egaal mengsel hebt.
  3. Schenk dit mengsel vervolgens in de ijsmachine.
  4. Als je geen ijsmachine hebt, giet het mengsel in een plastic bak met deksel en zet deze in de vriezer. Meng elk half uur met een vork, of voeg een scheutje wodka toe aan het mengsel om te voorkomen dat het mengsel een ijsklomp wordt.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Fruit Groente Desserts Mango Avocado