Marokkaanse gehaktballen met turks brood

Marokkaanse gehaktballen met turks brood

Smulweb imageSmulweb

Heerlijke Marokkaanse gehaktballen die je in een handomdraai op tafel zet. Besprenkel de balletjes met ras el hanout en grill ze samen met knoflook en tomaten. Serveer de gehaktballen met opengesneden Turks brood besmeerd met olie.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 3 tl Ras el Hanout
  • 4 takjes Tijm (takje)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Marokkaanse gehaktballen met turks brood op tafel.

  1. Verwarm de grillpan.
  2. Meng het gehakt met een beetje zout en de ras el hanout en maak er balletjes van.
  3. Bestrijk de ballen aan alle kanten met wat olie en grill ze rondom in totaal vijf minuten.
  4. Snijd de tomaten in plakjes evenals de knoflook en laat dit even mee grillen. Strooi wat tijm over de balletjes.
  5. Snijd ondertussen het brood door en bestrijk dit met wat olie. Grill het brood even kort mee.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Brood Turks brood