Quinoa met erwten

Quinoa met erwten

Smulweb imageSmulweb

Quinoa met erwten in een smeuïge Pecorino Romano kaas sausje, op smaak gebracht met ui, knoflook en tijm. Makkelijk om te maken en ideaal voor een doordeweekse dag.

25 min bereiden

hoofdgerecht

6 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 0.2 el Jumbo Tijm

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Quinoa met erwten op tafel.

  1. Smelt de boter in een steelpan (met deksel) op matig vuur. Roer de quinoa erdoor, en bak 2 minuten.
  2. Giet de kippenbouillon erbij, en voeg ook de ui, knoflook, tijm en zwarte peper toe. Dek de steelpan af met een deksel en breng aan de kook.
  3. Voeg, als het kookt, de bevroren erwten toe. Zet het vuur lager en laat 15 tot 20 minuten sudderen tot de quinoa gaar is en de kippenbouillon is geabsorbeerd.
  4. Roer de helft van de Pecorino Romano kaas en alle peterselie erdoor.
  5. Schep de quinoa in een schaal en bestrooi met de rest van de Pecorino Romano kaas.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente