Gevulde varkenshaas rode pesto parmezaan parmaham

Gevulde varkenshaas rode pesto parmezaan parmaham

Smulweb imageSmulweb

Gevulde varkenshaas met rode pesto, parmezaan en parmaham. Maak pesto zelf in de blender voor het beste resultaat. Vouw open varkenshaasjes dicht met basilicumblaadjes, pesto, Parmezaanse kaas, omwikkel met Parmaham, even goed insmeren met olijfolie en de oven in. Na ongeveer 30 minuten het vlees uit de oven. Op smaak gebracht met peper, zout en kruiden. Buon Appetito!

45 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 20 g Basilicum
  • 1 el Basilicum

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Gevulde varkenshaas rode pesto parmezaan parmaham op tafel.

  1. Maak eerst verse rode pesto. Pesto uit een pot is echt niet lekker. Neem een blender, doe de zongedroogde tomaten erin met 5 el olijfolie, gehakte knoflook, fijngesneden basilicumblaadjes en de oregano. Proef en breng eventueel nog op smaak met peper en een klein beetje zout.
  2. Was de varkenshaasjes, dep ze droog met keukenpapier en snijd ze in de lengte open (niet doorsnijden!). Klap open op een vleesplank en breng het vlees op smaak met peper en zout.
  3. Leg losse basilicumblaadjes over de lengte van het vlees, verspreid de pesto erover en leg Parmezaan erop. Vouw de varkenshaasjes dicht en omwikkel ze met plakjes Parmaham. Leg ze in een ovenschaal en smeer ze in met olijfolie.
  4. Verwarm de oven voor op 190 graden en bak de varkenshaasjes in ongeveer 30 minuten knapperig en gaar.
  5. Laat het vlees dan 10 minuten rusten onder folie, zodat het lekker mals blijft. Snijd het vlees door en verdeel het over borden. Zo zie je gelijk die mooie rode kern. Smullen op z'n Italiaans!
eet smakelijk

Meer zoals dit

Sauzen