Babi ketjap met sperziebonen

Babi ketjap met sperziebonen

Smulweb imageSmulweb

Babi ketjap met sperziebonen, een verrukkelijke maaltijd. Mals varkensvlees met een kruidige en zoete saus en hele knapperige sperziebonen. Een zeer smaakvol gerecht dat perfect past bij een kom dampende witte rijst.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 8 stappen deze heerlijke Babi ketjap met sperziebonen op tafel.

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen gaar.
  2. Rooster het sesamzaad in een droge koekenpan en strooi op een bord.
  3. Verhit de olie in een wok.
  4. Bak het vlees 3 minuten al omscheppend.
  5. Voeg de champignons en sperziebonen toe en roerbak de groenten in 5 minuten knapperig gaar.
  6. Voeg de woksaus toe en roerbak nog 1 minuut.
  7. Schep de rijst in 4 diepe borden of kommen en verdeel er de babi ketjap over.
  8. Bestrooi met het sesamzaad.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Sperziebonen