Bereidingswijze
Zet in 5 stappen deze heerlijke Poffertjes met geitenkaas en honing op tafel.
- Snijd de klaargemaakte poffertjes overdwars open als een envelopje.
- Snijd de geitenkaas in ronde plakjes van ongeveer 5 cm dik. Draai een beetje peper over de kaas en stop 1 plakje in elk poffertje.
- Leg alle poffertjes op een bakblik met bakpapier en drup er een klein beetje honing overheen. Zet de poffertjes ongeveer 10 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden. De kaas moet een beetje zachter en warm worden (niet smelten).
- Maak ondertussen de borden op met wat rucola-sla. Meng 1 eetlepel honing met 1 eetlepel olijfolie, zout en peper en giet dit als dressing over de sla.
- Leg per persoon 2 poffertjes op een bord, bovenop de sla en strooi er wat fijngehakte walnoten overheen.