Bereidingswijze
Zet in 6 stappen deze heerlijke Kofta a la paleo op tafel.
- Draai gehaktballetjes met de kruiden, knoflook, peper en zout, amandelmeel en eieren. Maak ze ter grootte van een pingpongbal.
- Snijd de groenten, ui, courgette en paprika, en houdt ze beetje grof.
- Verwarm kokosolie in een pan en bak hierin de gehaktballetjes gedurende 5 minuten tot ze lichtbruin zijn. Haal ze uit de pan zodra ze beetje gebruind zijn.
- In dezelfde pan fruit je de ui, courgette, paprika en knoflook totdat ze een beetje bruin geworden zijn. Voeg daarna de wokgroenten toe en bak ze kort mee.
- Voeg de tomatenblokjes, de rest van de kruiden en honing toe en laat alles 20 minuten sudderen. Breng op smaak met zout en peper.
- Voeg de gehaktballetjes toe en laat ze nog 15 minuten meekoken. Proef tussendoor en voeg eventueel extra kruiden of zout toe naar smaak.