Lasagne met ricotta en tomaten-gehaktsaus

Lasagne met ricotta en tomaten-gehaktsaus

Smulweb imageSmulweb

Maak indruk op jouw vrienden met deze overheerlijke lasagne met ricotta en tomaten-gehaktsaus. Geniet van de zalige smaak van de verschillende kazen, in combinatie met tomaten-gehaktsaus en ricotta. Volg het recept eenvoudig en bak het af bij 200*C voor een onvergetelijke ervaring.

60 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 8 stappen deze heerlijke Lasagne met ricotta en tomaten-gehaktsaus op tafel.

  1. Meng 500 g ricotta, 2 eieren, zout, zwarte peper, 1 e platte peterselie (fijn), 1 e geraspt Parmezaanse kaas en 1 e geraspt mozzarella goed.
  2. Doe wat gehaktsaus onder in een diepe ovenschaal.
  3. Leg er een enkele laag lasagnevellen op.
  4. Dek de vellen af met weer een laag gehaktsaus.
  5. Verdeel geraspte mozzarella en Parmezaanse kaas erover.
  6. Verdeel klontjes ricotta mengsel over de kaas.
  7. Herhaal het proces nog 2 keer en eindig met gehakt-tomatensaus met mozzarella en Parmezaanse kaas erover.
  8. Bak de lasagne bij 200*C tot door en door heet. Als de bovenlaag te donker dreigt te worden, kan je een stukje aluminiumfolie erover doen om verbranding te voorkomen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta Ricotta