- 1 Rode peper
Bereidingswijze
Zet in 5 stappen deze heerlijke Biefstuk in soja limoen marinade op tafel.
- Meng de ingrediënten voor de marinade door elkaar en leg de biefstuk erin. Laat 10 minuten marineren.
- Leg de sla op een mooi bord. Snijd de paprika in lange repen en snijd een kwart rode peper (al naar gelang je pittigheidsfactor) in piepkleine stukjes. Haal de zaadlijsten uit de komkommer en snijd deze in halve maantjes. Leg dit alles op de salade.
- Bak de biefstuk bruin en laat 'm rose van binnen (eerst aanbraden, dan 3 minuutjes elke kant, afhankelijk van de dikte van de biefstuk). Snijd de biefstuk in reepjes.
- Besprenkel de salade met de dressing, leg de biefstukreepjes erop en besprenkel met dressing.
- Meng voor een extra sausje 3 eetlepels mayonaise met 2 eetlepels mosterd en 1 lepel crème fraiche. Serveer in een klein schaaltje.