Heerlijke romige en kruidige worteltjes

Heerlijke romige en kruidige worteltjes

Smulweb imageSmulweb

Proef de smaak van heerlijke romige en kruidige worteltjes. Wortelschijfjes beetgaar koken, bak de uien glazig, voeg suiker toe en blus af met groentebouillon. Voeg slagroom toe en dien de wortels op. Garneer met verse peterselie. Geweldig bijgerecht!

15 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Heerlijke romige en kruidige worteltjes op tafel.

  1. Rasp de wortels, was ze en snijd ze in plakjes. Pel en snipper de ui en hak de peterselie fijn.
  2. Neem een pan, voeg wat water met zout toe en kook de wortelschijfjes beetgaar. Giet de wortels af en bewaar ze in een schaal.
  3. Smelt een klontje boter in dezelfde pan, bak de uien glazig, voeg suiker toe en blus af met groentebouillon. Voeg slagroom toe en voeg de wortels toe. Laat kort koken.
  4. Breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat. Voeg als de saus te dun is een paar theelepels maizena toe om te binden.
  5. Garneer met de verse peterselie.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees