Stoofpeertjes in port sinaasappel steranijs kaneel

Stoofpeertjes in port sinaasappel steranijs kaneel

Smulweb imageSmulweb

Stoofpeertjes met een heerlijke smaak van port, sinaasappel, steranijs en kaneel. Laat op laag vuur stoven tot de peertjes een mooie rode kleur krijgen en serveer lauwwarm.

60 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 100 ml Water

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Stoofpeertjes in port sinaasappel steranijs kaneel op tafel.

  1. Neem een pan met deksel en schil de peertjes, maar laat het steeltje eraan zitten. Zet ze dan rechtop in de pan.
  2. Voeg port, water en sinaasappelsap toe, zorg ervoor dat ze onderstaan met het vocht. Voeg dan suiker, kaneel, kruidnagels en steranijs toe.
  3. Deksel op de pan en laat anderhalf uur stoven op laag vuur totdat de peertjes een prachtige rode kleur hebben gekregen en gaar zijn.
  4. Laat de peertjes wat afkoelen en serveer ze lauwwarm.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Fruit Kruiden Stoofpeertjes Sinaasappel