Gambas in tempura met gewokte appeltjes witlof taugen soj

Gambas in tempura met gewokte appeltjes witlof taugen soj

Smulweb imageSmulweb

Gambas in tempura met gewokte appeltjes, witlof, taugé en sojasaus. Heerlijke variatie op de klassieke tempura.

25 min bereiden

voorgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 30 g Tempura beslagmix
  • 2 el Water

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Gambas in tempura met gewokte appeltjes witlof taugen soj op tafel.

  1. Meng het tempurameel en koude water met een garde. Voeg wat zout en peper toe.
  2. Wok de appeltjes, witlof en taugé met de sojasaus.
  3. Haal de garnalen door het tempurabeslag en frituur ze gedurende enkele minuten goudbruin op 180°C.
  4. Laat de garnalen uitlekken op keukenpapier.
  5. Serveer de garnalen met het warme wokmengsel.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Witlof