Andijviestamppot met mosterd en uitjes

Andijviestamppot met mosterd en uitjes

Smulweb imageSmulweb

Een klassieker onder de stamppotten: andijviestamppot! Extra lekker door mosterd en uitjes toe te voegen. De rookworst maakt de stamppot compleet.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 275 g Pittige rookworst

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Andijviestamppot met mosterd en uitjes op tafel.

  1. Schil de aardappelen, snijd ze in stukken en kook ze in water met zout, met de deksel op de pan, gedurende 20 minuten gaar.
  2. Verwarm de worst volgens de instructies op de verpakking.
  3. Giet de aardappelen af, stamp ze fijn en schep er in gedeelten de andijvie en de mosterd door.
  4. Verwarm de stamppot al omscheppend op een laag vuur en voeg zoveel van de bouillon toe zodat een smeuïge stamppot ontstaat.
  5. Verdeel de zilveruitjes en de in plakjes gesneden rookworst over de stamppot.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Stamppot Andijvie stamppot