Pasta met gerookte zalm honing mosterd en dille

Pasta met gerookte zalm honing mosterd en dille

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijke pasta met gerookte zalm, honing-mosterd en dille. De zalmsaus is gemaakt van honing, mosterd en room. Knapperige gerookte zalm reepjes om de pasta mee te toppen. Een smakelijk hoofdgerecht!

15 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1.5 el Honing

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Pasta met gerookte zalm honing mosterd en dille op tafel.

  1. Neem een pan met water, zout en een scheutje olijfolie en kook de pasta al dente volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Neem een pannetje en verhit hierin de honing, mosterd en room. Roer dit goed door elkaar. Voeg gesnipperde dille toe.
  3. Neem gerookte zalmsnippers en snijd deze in eetbare reepjes. Voeg deze op het laatst toe aan de saus.
  4. Verdeel de pasta over 2 borden en giet de zalmsaus eroverheen. Smullen!
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta