Kipsate in marinade van pindasaus

Kipsate in marinade van pindasaus

Smulweb imageSmulweb

Gemarineerde kipsaté met pindasaus voor op de barbecue, grillpan of in de oven. Perfect voor op een mooie zomeravond. Ideaal als bijgerecht of als maaltijd. De pindasaus maakt het extra lekker!

60 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 el Vloeibare margarine
  • 30 ml Water

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Kipsate in marinade van pindasaus op tafel.

  1. Snijd dunne plakken kipfilet. Zorg dat het vlees half bevroren is, dat snijdt het makkelijkst.
  2. Meng de plakjes kip door de pindasaus en marineer het geheel voor tenminste een uur.
  3. Rijg het vlees aan stokjes, zoals te zien is op de foto's.
  4. Bak het vlees op de barbecue, grillpan of in de oven tot het gaar is.
  5. Verwarm de overgebleven pindasaus met wat water en verdeel het over de satéstokjes.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Sauzen