Bereidingswijze
Zet in 9 stappen deze heerlijke Mihoen met biefstuk en garnalen op tafel.
- Hak de knoflook en de peper fijn en maak met de olie en ketjap een marinade.
- Marineer de biefstukpuntjes en de garnalen tenminste een half uur tot een uur.
- Zet de mihoen in kokend water en kijk op de verpakking hoe lang het moet koken. Spoel het goed af met koud water en laat het uitlekken.
- Snijd de paprika, prei, peen, champignons en de lente-ui. Verhit olie in een wok en bak hierin de groenten. Begin met de peen, dan de ui, vervolgens de champignons en dan de paprika.
- Bak de gemarineerde bief en garnalen zonder olie, maar met de marinade in een andere wok of pan.
- Voeg aan de wok met groenten de hoisinsaus en de rijstwijn toe (eventueel nog 1 el ketjap).
- Daarna voeg je de lente-uitjes toe.
- Doe daarna de mihoen er beetje bij beetje bij onder voortdurend omscheppen.
- Als laatste gaan de gewokte bief/garnalen erbij, compleet met bakvocht en al.