- 150 g Cantharellen
- 2 tl Euroma Lemon Pepper
Bereidingswijze
Zet in 6 stappen deze heerlijke Ovenschotel tagliatelle met paddenstoelen en romige gorgonzola op tafel.
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Maak de paddenstoelen schoon. Snijd deze in plakjes. Maak de lente-uitjes schoon. Snijd deze in schuine ringetjes. Meng de paddenstoelen met de lente-uitjes door elkaar. Kruid de paddenstoelen met de lemon pepper en zout en eventueel de rozemarijn. Snijd de gorgonzola in kleine blokjes.
- Kook de pasta beetgaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking van de pasta. Laat goed uitlekken.
- Verwarm de slagroom en melk in een pan. Smelt de gorgonzola hierin.
- Doe de beetgare pasta in de ovenschaal. Verdeel het paddenstoelenmengsel over de tagliatelle. Giet de gorgonzolasaus erover en strooi de kaas erover.
- Zet de schaal iets onder het midden in de voorverwarmde oven. Na ongeveer 20-30 minuten is de pasta goudbruin en warm.