Ovenschotel tagliatelle met paddenstoelen en romige gorgonzola

Ovenschotel tagliatelle met paddenstoelen en romige gorgonzola

Smulweb imageSmulweb

Een overheerlijke ovenschotel van tagliatelle met paddenstoelen en romige gorgonzola. Het gerecht wordt in de oven goudbruin met een toplaag van heerlijke geraspte kaas. Het is gemakkelijk te bereiden en geschikt voor het hele gezin. Voeg rozemarijn toe voor extra smaak.

25 min bereiden

hoofdgerecht

3 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 150 g Cantharellen
  • 2 tl Euroma Lemon Pepper

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Ovenschotel tagliatelle met paddenstoelen en romige gorgonzola op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Maak de paddenstoelen schoon. Snijd deze in plakjes. Maak de lente-uitjes schoon. Snijd deze in schuine ringetjes. Meng de paddenstoelen met de lente-uitjes door elkaar. Kruid de paddenstoelen met de lemon pepper en zout en eventueel de rozemarijn. Snijd de gorgonzola in kleine blokjes.
  3. Kook de pasta beetgaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking van de pasta. Laat goed uitlekken.
  4. Verwarm de slagroom en melk in een pan. Smelt de gorgonzola hierin.
  5. Doe de beetgare pasta in de ovenschaal. Verdeel het paddenstoelenmengsel over de tagliatelle. Giet de gorgonzolasaus erover en strooi de kaas erover.
  6. Zet de schaal iets onder het midden in de voorverwarmde oven. Na ongeveer 20-30 minuten is de pasta goudbruin en warm.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Ovenschotel Pasta Groente Kaas