Bereidingswijze
Zet in 12 stappen deze heerlijke Sperziebonensalade met geitenkaas-frambozendressing op tafel.
- Haal de geitenkaas plm. half uur voor gebruik uit de koelkast.
- Roer de ingrediënten voor de dressing door elkaar.
- Kook de sperziebonen beetgaar. Laat ze heel goed uitlekken in het vergiet.
- Roer de geitenkaas-frambozen-dressing door de nog warme sperziebonen.
- Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan. Laat ze afkoelen.
- Verhit hierna de olie in de koekenpan.
- Bak hierin de plakjes champignons. Haal ze uit de pan en laat ze afkoelen.
- Bak de plakken bacon in dezelfde koekenpan knapperig en bruin.
- Meng de sperziebonen met de champignons, lente-uitjes en tomaatjes.
- Proef of de salade naar je zin is.
- Verdeel de salade over een schaal. Strooi de geroosterde pijnboompitten en de geschaafde Parmezaanse kaas over de salade. Garneer met wat rucola of andere sla en platte peterselie.
- Leg de plakken gebakken bacon over de salade.