- 430 g Hak taart & vlaaifruit kersen
Bereidingswijze
Zet in 5 stappen deze heerlijke Mini monchoutaart op tafel.
- Stamp de koekjes fijn of hak ze in een keukenmachine. Smelt de boter en roer deze door de koekkruimels.
- Vet 2 springvormen in met boter en/of bekleed met bakpapier. Verdeel de koekkruimels over de bodem en druk zachtjes aan. Zet de vormen zolang in de koelkast.
- Mix de slagroom met de klopfix en de vanillesuiker stijf. Prak de Monchou met de suiker door elkaar en meng daarna met de slagroom.
- Schep het mengsel op de koekbodem en strijk de bovenzijde glad. Zet de taartjes minimaal 3 uur in de koelkast (liefst hele nacht).
- Haal de springvormen voorzichtig los, ga eventueel met een mes langs de randjes om ze los te snijden. Verdeel daarna de vlaaivulling over de taartjes.