(glutenvrij) bananenbrood met paranoten

(glutenvrij) bananenbrood met paranoten

Smulweb imageSmulweb

Zin om te bakken? Probeer eens deze heerlijke glutenvrije bananenbrood met paranoten. Met deze stappen voorzien we jou van een smaakvol dessert!

45 min bereiden

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 8 stappen deze heerlijke (glutenvrij) bananenbrood met paranoten op tafel.

  1. Laat de oven voorverwarmen op 180 graden.
  2. Pureer de bananen.
  3. Voeg de boter en suiker toe en mix dit door elkaar.
  4. Doe de bloem, zout, bakpoeder en kaneel erdoor.
  5. Voeg daarna het ei, de paranoten en rozijnen toe aan het deeg en meng goed.
  6. Doe het deeg in een ingevette vorm en bak het in ongeveer 1,5 uur af.
  7. Stort het brood en laat het afkoelen.
  8. Eet smakelijk!
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Bananenbrood Glutenvrij bananenbrood