Viscurry met sperziebonen en tomaat

Viscurry met sperziebonen en tomaat

Smulweb imageSmulweb

Laat je verrassen door deze heerlijke viscurry met sperziebonen en tomaat. De combinatie van currypoeder, olie, gember, knoflook en ui zorgt voor een heerlijk aroma. Fijnproevers opgelet: de vis wordt in de curry gestoofd waardoor het zijn smaak goed vasthoudt. Serveer in een tajine met bosui en basmatirijst.

25 min bereiden

voorgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(3)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Viscurry met sperziebonen en tomaat op tafel.

  1. Roer currypoeder, olie, gember, knoflook en de gesnipperde ui door elkaar en bak nog 1-2 minuten tot het lekker gaat ruiken.
  2. Schep dan sperziebonen en partjes tomaat erdoor en schenk fond erbij. Voeg zout naar smaak toe en laat de curry 6 minuten zachtjes koken.
  3. Schenk kokosmelk erbij en breng de curry opnieuw aan de kook. Bestrooi stukken vis met wat zout en peper en leg ze in de curry. Stoof vis in 4-6 minuten zachtjes gaar.
  4. Serveer de curry in een tajine. Strooi bosui erover. Lekker met basmatirijst.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Curry Groente Sperziebonen